• futo_23.jpg
 • futo_7.jpg
 • futo_22.jpg
 • futo_14.jpg
 • futo_4.jpg
 • futo_9.jpg
 • futo_15.jpg
 • futo_10.jpg
 • futo_12.jpg
 • futo_21.jpg
 • futo_13.jpg
 • futo_8.jpg
 • futo_1.jpg
 • futo_11.jpg
Szeretettel köszöntjük a Dunaharaszti Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola honlapján!

Kérjük támogassa iskolánk alapítványát adója 1 %-ával!

Tisztelt Szülők, Tisztelt Támogatóink!

Az idén is lehetőségük van arra, hogy rendelkezzenek az összevont adóalapjuk után 2018-ban befizetett személyi jövedelemadójuk 1-1%-áról. Ezt idén 2019. május 20-ig megtehetik.

KÉRJÜK TÁMOGASSÁK ISKOLÁNK ALAPÍTVÁNYÁT, hogy a gyerekeknek még több élményt, eszközt biztosíthassunk!

A munkáltatói adómegállapítás már teljesen megszűnt. (Kiegészítés: az adóhatóság 2019-től az egyéni vállalkozók számára is elkészíti a bevallási tervezetet. Ezzel összefüggésben az egyéni vállalkozók bevallási határideje is az adóévet követő május 20-ára tolódik ki).

Az alábbi leírásban mi is segítséget szeretnénk nyújtani abban, milyen formában rendelkezhet adója 1+1 %-áról.Az 1+1 %-ról való rendelkezést többféle módon be lehet nyújtani.

1. Ha Ön rendelkezik Ügyfélkapuval, látogasson el a https://eszja.nav.gov.hu oldalra, és lépjen be az Ügyfélkapuhoz használt felhasználónevével és jelszavával!

Az oldalon 2 jól látható „feladatot” talál, baloldalon a saját bevallás tervezetét, amelyet a NAV készített el Önnek, és 2019. május 20-ig ellenőrizheti, elfogadhatja, vagy módosítást eszközölhet, a jobboldalon pedig nagy lila elindítási gombbal az 1+1%-ról való nyilatkozási lehetőséget. Az így megnyílt felületen a befizetett személyi jövedelemadójának 1%-át felajánlhatja egy regisztrált civil szervezetnek, további 1%-át pedig valamely technikai számmal rendelkező egyháznak vagy a kiemelt költségvetési előirányzatnak, amely 2018-ban is a Nemzeti Tehetség Program.

Kérjük az  első 1%-ot ajánlja fel  iskolánk alapítványának, az Alapítvány a Dunaharaszti Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskoláért részére. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadnia alapítványunk adószámát, mint kedvezményezett adószám: 18678819-1-13.

2. Ha nem rendelkezik Ügyfélkapuval és Ön alkalmazottként dolgozik, a korábbi évek gyakorlatával megegyezően a munkáltatója továbbra is összegyűjtheti az Ön 1+1 %-os nyilatkozatát. Ebben az esetben töltse le a lejjebb található rendelkező nyilatkozatot. A nyilatkozatot számítógéppel szerkeszthető DOC, és kézzel tölthető PDF formátumban is rendelkezésre bocsájtjuk. A letölthető nyilatkozatra segítségképpen mi már rávezettük alapítványunk adószámát (18678819-1-13), így Önnek már csak saját személyes adatait kell megadnia, illetve, ha úgy kívánja, személyi jövedelemadója második 1%-át pedig valamely technikai számmal rendelkező egyháznak vagy a kiemelt költségvetési előirányzatnak felajánlhatja. A teljesen kitöltött nyilatkozatot legkésőbb 2019. május 10-éig lezárt borítékban adja le munkáltatója részére. (Fontos tudnivaló, hogy a lezárt borítékon a leragasztás helyén, továbbá a kísérőjegyzéken rajta legyen az aláírása!)

   Rendelkező nyilatkozat személyi jövedelemadója 1+1 %-áról

 Rendelkező nyilatkozat személyi jövedelemadója 1+1 %-áról

3. Ha Ön nem rendelkezik Ügyfélkapuval, és önállóan szeretne nyilatkozni személyi jövedelemadója 1+1 %-áról, az előbbi pontban leírtak szerint le-, és kitöltheti a rendelkező nyilatkozatot. Az így elkészült és kinyomtatott nyilatkozatot postai úton, vagy személyesen eljuttathatja a NAV ügyfélszolgálataira. Az alábbi linken rákereshet mely NAV ügyfélszolgálat van közel az Ön lakásához vagy munkahelyéhez.

 NAV Ügyfélszolgálat kereső

Reméljük, hasznos volt e rövid írás, és előre is köszönjük, ha a személyi jövedelemadójának 1+1 %-áról való rendelkezése során gondol a nálunk tanuló gyermekekre!