• futo_4.jpg
 • futo_10.jpg
 • futo_9.jpg
 • futo_14.jpg
 • futo_23.jpg
 • futo_21.jpg
 • futo_12.jpg
 • futo_1.jpg
 • futo_13.jpg
 • futo_8.jpg
 • futo_15.jpg
 • futo_7.jpg
 • futo_22.jpg
 • futo_11.jpg
Szeretettel köszöntjük a Dunaharaszti Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola honlapján!

TEÉRTED TÁBOR 2018

A végtelenbe és tovább!
Kedves Szülők és Fiatalok!

Évek óta minden önkéntessel együtt nagy örömmel veszünk részt ebben a táborban és évről évre izgalommal várjuk! Szeretnénk tájékoztatni titeket táboraink céljairól, alapértékeiről, programjáról néhány főbb pontban. 

Jelentkezhetnek: 
gyerek és tinitábor: 6-16 évig 
óvódás tábor: 4-6 évig, 
Az ovis program kialakulóban, amennyiben ovis gyermeket is hozna a táborba, töltse ki a jelentkezési lapot, de személyesen vegye fel velem a kapcsolatot, köszönöm! 
Felekezeti hovatartozástól függetlenül bárkit várunk!

A nagyobb felbontásért kattintson a képre!

A pontos tábor költségét májusban a pályázatok elbírálása után tudjuk megmondani. Várható költség: 14-16.000 Ft között. Ebből 2000 Ft vissza nem térítendő előleget kell befizetni június 30-ig a jelentkezőknek eljutatott tájékoztató e-mailben küldött módon.
Információk: Gergely Kriszta (20) 886-1098 vagy  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A tábor felépítése:
Napközis program lévén, a szülőknek lehetőségük van már 7 órától hozni a gyermeküket és 16:30 óráig biztosítjuk számukra a a felügyeletet. A fent felsorolt programokhoz biztosítjuk az eszközöket, megfelelő személyzetet és napi háromszori étkezést.
A napi programban délelőtt zenés torna, étkezés, éneklés, kisebbeknek csapatverseny és bibliai történetek hangzanak el, drámapedagógiai és más élményközpontú előadásmódban. A
nagyobbaknak Biztos Szikla Klubot tartunk. Délutánonként lehetőségük van egy általuk választott területen fejlődni, tanulni, gyakorolni. Ilyen például: a sport, intenzív kézműves foglalkozás vagy színjátszó csoport. Közben uzsonna és szabadidős programokkal is telik a délután.
A hetet egy szombati CSALÁDI TÁBORZÁRÓ fináléval zárjuk, amely olyan családias jellegű délután, ahova meghívjuk a szülőket is és a gyerekek beszámolhatnak a heti élményekről, együtt étkezünk, szórakozunk és egy kis emlékajándékot átadva búcsúzunk el táborozóinktól. 10. éve lehet baptista napközis táborokban részt venni Dunaharasztin, így ez most egy különleges jubileumi alkalom is lesz, ahova minden eddigi látogatót, segítőt, meghívunk!

>>> Több, mint gyermekfelügyelet, minőségi szolgáltatás
Fontos számunkra, hogy ne csak betöltsük azt a hiányt, hogy kevés lehetőség van, a gyermekek fiatalok szünidei napközis ellátására, hanem minőségi elfoglaltságot is tudjunk nyújtani az évek óta személyesen is kipróbált és sikeresen működő táborprogramunkkal, ahol vidám hangulatban, zenével, játékkal és fejlesztő programokkal foglalkozzunk a táborozóinkkal. Újdonság, hogy a tini korosztály számára, a lassan másfél éve a Kőrösi iskolában működő Biztos Szikla klub programját biztosítjuk. Programjaink úgy vannak összeállítva, hogy folyamatosan legyen foglalkozás, a
szükséges szabadidővel együtt.

>>> Felekezetfüggetlen keresztény gondolkodás, bátorító légkör
Táborunk felekezet független, de keresztény szellemiségű, bármilyen felekezetbe tartozó vagy egyáltalán nem tartozó gyermekeket is várunk, akiktől pozitív visszajelzéseket kaptunk eddig. A fiataloknak nem a baptista hitelveket tanítjuk, hanem a Biblia alapértékei alapján neveljük őket, felkészítjük a rájuk váró élethelyzetekre, fejlesztjük személyiségüket és a csapatban való sikeres részvételüket.

>>> Elhivatott munkatársak, önkéntes szakemberek
Minden munkatársunk önkéntesen, örömmel jön és adja szaktudását és szeretetét a résztvevőknek. Vannak köztünk pedagógusok, szociális munkások, lelkészek, gyermekvédelmi munkatársak.

>>> Küldetésnyilatkozatunk:
Küldetésünk, hogy igényes és szervezett napközis táborokon keresztül konkrét segítséget adjon a környékbeli családok szünidei gyermekfelügyeletében és mind a gyerekek, mind a szüleik számára egy egész éven át tartó folyamatos elérhetőséget, ahová fordulhatnak problémáikkal és ahol válaszokat, tanácsokat kaphatnak egyrészt a gyülekezetben élő szakemberek segítségével másrészt a Biblia útmutatása alapján.

www. teerted.hu/napkozis-tabor