• futo_21.jpg
 • futo_1.jpg
 • futo_13.jpg
 • futo_12.jpg
 • futo_15.jpg
 • futo_7.jpg
 • futo_4.jpg
 • futo_10.jpg
 • futo_23.jpg
 • futo_11.jpg
 • futo_8.jpg
 • futo_14.jpg
 • futo_22.jpg
 • futo_9.jpg
Szeretettel köszöntjük a Dunaharaszti Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola honlapján!

Számítógépes játékkészítő napközis tábor

Tisztelt Szülők!
A nyári szünetben számítógépes játékkészítő napközis tábor lesz július 2 — 6-ig a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában. A gyerekek — tanári segítséggel — megtanulhatják hogyan készíthetnek önállóan játékokat maguk és mások számára, miközben a számítógépes programozás alapjaival is megismerkednek. Jelentkezőket a 4-8. osztályos korosztályból várunk!

A tábor 20.000 Ft-ba kerül, mely napi háromszori étkezést (reggeli, meleg ebéd, uzsonna) foglal magában.
 
A jelentkezési lapokat és 10 000 Ft előleget május 31-ig kérem behozni.
 
További információk:
Bakó Péter
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Telefon: 06-70-550-2502
 

Erdei kalandok - Élménytábor Királyréten

A tábor ideje: június 29 - július 2.
 
Elhelyezés: szépen felújított királyréti erdei iskolában.
 
Ellátás: napi háromszori étkezés, meleg ebéd és vacsora.
 
Programok: kalandozás az erdőben, szakszerű vezetéssel, piknik a szabadban, informatív erdei foglalkozások, éjszakai erdőjárás, kalandpark, gyereksolymászat (bátrabbaknak madár kézrehívás), erdei vasutazás, sok játék és maradandó élmény....
 
Aki elkísérnek és vigyáznak Rád: Virág néni és Bea néni  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
A tábor ára: 35.000 Ft, amely tartalmazza az utazás, a szállás, az étkezés és a programok költségeit.
 
Jelentkezni személyesen lehet, április 10-ig, 15.000 Ft előleg befizetésével. A fennmaradó 20.000 Ft-ot május 10-ig kell befizetni.
 
További részletes információkkal rendelkezésre áll Virág és Bea néni.
 

 

Mazsorett tábor 2018.

2018. augusztus 13-17. között újra lesz MAZSORETT TÁBOR. Jelentkezni lehet Betti néninél az Arizona szobában.

Természetvédelmi tábor

2018. július 30-augusztus 3-ig ismét lesz Természetvédelmi tábor 4-8. osztályosok részére. A részletekről márciusban adunk bővebb információt. Igényfelmérés Vásárhelyi Gabi néninél személyesen vagy e-malben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. A program és a költségek kalkulása miatt jó lenne, ha minél hamarabb körvonalazódhatna a létszám.

Kézműves - barangolós tábor

Időpont: 2018. július 2-6.

Vezetők: Vargáné Hunya Katalin, Tóth Andrea

Jelentkezni lehet Vargáné Hunya Katalinnál.

Várjuk táborunkba azokat a gyermekeket, akik szeretnek barkácsolni. alkotni és kirándulni.

Az idén is hozunk érdekes anyagokat, és készítünk olyan játékokat, melyekkel később is lehet játszani.

A kirándulások alkalmával közelebbi és távolabbi helyekre is ellátogatunk.

Miket készítünk? Hová megyünk?

 Legyen meglepetés!

„Egyszer volt, hol nem volt…”

 
Tábor a magyar irodalom jegyében sok játékkal 1-5. osztályosoknak 2018. július 9-13.
 
A tavalyi nagy sikerű mesetábor után az idén is az irodalom, de nemcsak a mesék jegyében töltünk egy hetet itt az iskolában.
 
A mesék mellett versekkel, de regékkel és mondákkal is foglalkozunk. A programot kézműves foglalkozásokkal, közös játékkal is színesítjük.
 
Szervezők: Vargáné Hunya Katalin és Serbán Ágnes.
 
Jelentkezni lehet Kati néninél a 3. a-ban.

Focitábor

2018. július 30 - augusztus 3. között újra lesz focitábor!

Délelőtt 2x1 óra edzés Varsányi Ádám edzővel.

Délutánonként különböző sportos programok:

 • körmérkőzéses bajnokság
 • vb-kvíz
 • ügyességi versenyek
 • DMTK látogatás
 • strandfoci
 • látogatás az MLSZ Edzőtáborban, Telkiben

Napi háromszori étkezés
Ár: 20 000 Ft/fő (testvéreknek 18 000 Ft/fő)
Jelentkezés 5000 Ft előleg befizetésével Komáromi Kati néninél április 20-ig.
 

Gondolatok a rajzkiállításról…

Immár a hagyományokhoz híven a Körösi Napok egyik jelentős színfoltja volt az a rajzkiállítás, melyet a Kőrösi Gála (díjkiosztó ünnepség) napján, június 12-én láthattak először diákok, tanárok és szülők. 
Az előző évtől eltérően most az iskola aulájában lévő faliújságokon és paravánokon kerültek bemutatásra az év legjobb munkái.

Hihetetlen sok anyag gyűlt össze, -hiszen minden osztályból kaptunk rajzokat-nem kis fejtörést okozva a rendezőknek a válogatásnál. A változatos témákban és technikákkal készült alkotások mindenki számára örömet okoztak, mert év közben nem sok lehetőség adódik a tanulóknak egymás munkáját nyomon kísérni. Jóleső érzés volt látni, hogy az aula sohasem volt üres, mert mindig akadt pár érdeklődő (a legapróbbaktól a legnagyobbakig), akik gyönyörködtek abban, amit év közben maguk, vagy társaik alkottak…
Hiszen egy rajzmappában egy idő után már csak egy rajzórai témává válik minden és könnyen elkeveredik a remekmű az egyszerű vázlatok között…Ezért fontos, hogy időközönként megálljunk és értékeljük a munkánkat…

Ez a kiállítás is erre szolgál. Nem beszélve arról, hogy sok ötletet ad és biztatást – no meg kihívást- is jelent…

Köszönöm a rajzot és technikát tanító kollégáknak, pedagógiai asszisztensek, hogy segítettek összegyűjteni, illetve rendszerezni ezt a rendkívül gazdag anyagot.

Gratulálok minden diákunknak, még azoknak is, akik munkái most helyhiány miatt már nem tudtak felkerülni. Mindenkinek nagyon jó pihenést kívánok a nyári szünetben! (Ha beszorultok néha a szobába, akkor alkossatok! )

Szép nyarat kívánok!
Aradi Julianna, rajztanár

Királyréti tábor összefoglaló videója

Szegvári Mirabella szeptembertől 6.b osztályos tanulónk az idei királyréti táborról egy kisfilmet forgatott. Fogadják szeretettel, hiszen ez mind a királyréti tábor élménygazdagságát szimbolizálja, mind azt a befektetett munkát, amelyet Mirabella a kisfilm készítésébe beletett. Külön köszönet illeti Sárospatakiné Nagy Beatrix, Simonnné Kiss Mariann Virág pedagógusok odaadó szervezését és a tábor lebonyolítását!

Idén nyáron is lesz barangolós tábor! MEGTELT

Erzsi és Edina néni barangolós tábort szervez 2018. július 23-27. között. 

 

Angol nyelvi tábor 2018

Idén is lesz angol nyelvi tábor 2018. július 16- 20. között

Érdeklődni Martinák Edit néninél lehet.

Beszámoló a focitáborról 2018. július 30-augusztus 3.

Idén második alkalommal került megrendezésre a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola focitábora július 30-a és augusztus 3-a között. A táborban 31 tanuló vett részt, akik egy egész héten keresztül 2 csoportra bontva edzettek Varsányi Ádám bácsival kitartóan és lelkiismeretesen minden nap, majd a tábor utolsó napján egy házi bajnokság keretein belül megmutathatták, hogy mire is képesek.

A gyerekek a meleg idő ellenére fáradhatatlanul gyakoroltak és egész heti munkájuk eredménye a házi verseny keretein belül is láthatóvá vált. Minden fiú remekül szerepelt a mérkőzéseken, így minden résztvevő éremmel és dicsérő oklevéllel zárta hetet.

Természetesen a tábor nem csak az edzés szellemében telt, hiszen több helyre is kirándulást tettek a fiúk. Lehetőségük nyílt a Dunaharaszti DMTK focipályáján gyakorolni, úgy, mint az igazi focisták. Valamint ellátogattak Dabasra is, ahol strandfociztak a Dabas FC sporttelepén. A fiúk még az MLSZ edzőtábort is körbejárhatták Telkiben. A telki kirándulás legnagyobb meglepetése az volt, hogy a kis focisták a jelenlegi szövetségi kapitányt, Marco Rossit, is láthatták, aki pont a táborban tartózkodott a látogatás ideje alatt feleségével.

A fizikai erőpróbák mellett a fiúk megmutathatták, hogy mi mindent tudnak a foci világbajnokságról egy izgalmas kvíz keretein belül, amit párosával töltöttek ki. A különböző programok mellett a gyerekeknek a szabad foglalkozásokon, amikor nem edzettek vagy kirándultak, még arra is volt idejük és lehetőségük, hogy lábteniszezzenek, kidobózzanak, kötelet másszanak, a játszótéren játszanak vagy gyíkokat keresgéljenek.

Összességében a tábor remek hangulatban telt, mint ahogy az a képeken is látható, és a résztvevők remélhetőleg sok új élménnyel gazdagodtak. Ezúttal is köszönjük a fiúk nevében a remek szervezést Komáromi Kati néninek és Varsányi Ádám bácsinak.

TEÉRTED TÁBOR 2018

A végtelenbe és tovább!
Kedves Szülők és Fiatalok!

Évek óta minden önkéntessel együtt nagy örömmel veszünk részt ebben a táborban és évről évre izgalommal várjuk! Szeretnénk tájékoztatni titeket táboraink céljairól, alapértékeiről, programjáról néhány főbb pontban. 

Jelentkezhetnek: 
gyerek és tinitábor: 6-16 évig 
óvódás tábor: 4-6 évig, 
Az ovis program kialakulóban, amennyiben ovis gyermeket is hozna a táborba, töltse ki a jelentkezési lapot, de személyesen vegye fel velem a kapcsolatot, köszönöm! 
Felekezeti hovatartozástól függetlenül bárkit várunk!

A nagyobb felbontásért kattintson a képre!

A pontos tábor költségét májusban a pályázatok elbírálása után tudjuk megmondani. Várható költség: 14-16.000 Ft között. Ebből 2000 Ft vissza nem térítendő előleget kell befizetni június 30-ig a jelentkezőknek eljutatott tájékoztató e-mailben küldött módon.
Információk: Gergely Kriszta (20) 886-1098 vagy  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Természeti tábor - tudnivalók

Időpont: július 30 – augusztus 3.

Ellátás: napi háromszori étkezés

Programok:

1. nap: Találkozó reggel 7:45-kor a Kápolna – dombnál - Egész napos kirándulás az erdőben, ebédelni a lovardában fogunk. Kb. 16:00 körül ér véget a nap

2. nap: Reggel 7:45 gyülekező az iskolában. Délelőtt Budapesten a HUMUSZ központban játékos program a hulladékhasználatról, hasznosításról, tárgyak készítése hulladékból. Délután látogatás a soroksári Közösségi Kertbe . Érkezés du. 16 óra után, a HÉV megállóba

3. nap: Reggel gyülekező az iskolában 7:45. Látogatás egy farmra, ha sikerül sajtkészítés, stb

4- 5. nap: Reggel 7:30 indulás busszal Poroszlóra, az ökocentrumba (Tisza-tó). Itt megnézzük Közép- Európa legnagyobb akváriumát, hüllőket, kétéltűeket, csónakázunk stb. Este szállás Tomajmonostoron, meleg vacsorával, csillagok nézésével, heverészéssel. Másnap játékos vetélkedő, szürkemarha és pusztanézegetés, vízimalom stb. Érkezés este 6 óra körül.

Bekerülési költség: előreláthatólag 20.000 Ft. Előleget, 10.000 Ft-ot május végéig kérjük beküldeni.

Táborszervező: Vásárhelyi Gabriella, 06 70-573-1630, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Józan Katalin,  06 30-932-9082,  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Tájékoztató Önkormányzati napközis táborról

Dunaharaszti Város Önkormányzata az idei évben is megszervezi nyári napközis táborát.

A tábor ideje: 2018. június 18- 2018. július 13.

Jelentkezni 2018. május 31-ig Dunaharaszti Család- és Gyermekjóléti Szolgálatánál az Andrássy Gyula utca 14. sz. alatt lehet személyesen.

Érdeklődni a 06-24-531-341-es telefonszámon lehet.

Szülői értekezlet: 2018.június 5-én kedden lesz 16 és 17 órakor (a tumultus elkerülésére a szülői értekezlet 2-szer kerül megtartásra, mindkettőn ugyanaz hangzik el).